Croatia Airlines

Croatia Airlines, de nationale Kroatische luchtvaartmaatschappij, is vandaag een middelgrote Europese luchtvaartmaatschappij, in constante ontwikkeling.

Croatia Airlines betrad het nieuwe millennium met een compleet vernieuwde vloot, die één van de jongste en modernste vloten is in Europa. Croatia Airlines wenst met deze moderne vloot en een programma gericht op het continu verbeteren van diensten, haar passagiers meer dan comfortabele vluchten te kunnen bieden. Met een zorgvuldig opgesteld vluchtschema en met grote professionaliteit van ons personeel wensen we onze diensten telkens naar een beter niveau te tillen.

Een comfortabele vlucht naar Kroatië in één van de Croatia Airlines toestellen is reden te meer om een bezoek te brengen aan ons prachtige land. Op deze wijze dragen we bij aan de groei van het Kroatische toerisme en de economie. Croatia Airlines wenst een moderne middelgrote Europese winstgevende luchtvaartmaatschappij te zijn, die bekend staat om de veiligheid en stiptheid van vluchten en de tevredenheid van passagiers over de kwaliteit van de geboden diensten.

Croatia Airlines

Standaard Informatie:

Naam: Croatia Airlines

Afkorting: OU

Herkomst: Kroatië

Hoofdkwartier: Zagreb

Website: www.croatiaairlines.com